zaterdag 4 juli 2015

Kokoscitroenmuffins


Hoi! Kokoscitroenmuffins? Draai ik mijn hand niet meer voor om hoor. Ja om het beslag te kloppen draai ik misschien wat met mijn pols, maar mijn hand helemaal omdraaien, no way.

Zo gaat dat, met de volgende ingrediënten, voor twaalf stuks:

- 250 milliliter kokosmelk uit een pak
- 1 theelepel appelazijn
- sap van een halve citroen
- 200 gram bloem
- 2 theelepels baking soda
- 1 theelepel bakpoeder
- 120 gram rietsuiker
- 1 theelepel vanillepoeder
- 0,5 theelepel zout

Oven voorverwarmen naar 180 graden. Kokosmelk, azijn en citroen mengen. In een andere kom de overige bestanddelen mengen. Dan beide mengsels samenvoegen en goed doorkloppen. In muffinvormpjes in een muffinbakblik gieten en twintig minuten in de oven. Klaar.


Doei!

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen