Vegaan met die banaan!

Van vettige snacks en mierzoet gebak tot knisperfrisse salades en gezonde groenteschotels.

Yes! Blijf op de hoogte van alles wat ik kook en meemaak in mijn vrolijke vegan wereld en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Als cadeau ontvang je het e-book Plantaardig met die Banaan met 25 hilarische receptverhalen! 👇🏻

Verzenden

Alle recepten

Overheerlijke vegan maaltijden op tafel toveren? Beginnende vegan? Doorgewinterde vegan? Eén dag per week vegan? Nieuwsgierig naar vegan? Vegaan met die Banaan!

Hoi! Ik ben Dorien.

Ik ben Dorien. In 2014 werd ik veganist, in 2015 ging ik vegan recepten bloggen, in 2017 gaf ik samen met mijn zus Kristel het kookboek Plantaardig met Die Banaan uit en altijd droom ik van een wereld waarin steeds meer mensen de stap nemen naar een plantaardig(er) bestaan!

Die droom zie ik graag werkelijkheid worden dus ik deel mijn recepten met je, inspireer en informeer je over hoe lekker en liefdevol de vegan lifestyle is en ik neem je met veel pret mee in mijn prachtige plantaardige wereld.

In januari 2015 introduceerde ik mijn blog als volgt:

Dit is een kookblog om te lezen. Veganistisch koken en eten is knetterlekker, gevarieerd, gezond, kleurrijk, liefdevol, smaakvol, stijlvol, gemakkelijk, plantaardig, licht, stevig, genoeg, goed, creatief, vreugdevol en dierlievend. Ik verzin gerechten ter plekke in mijn keuken. Ik schrijf tijdens het kookproces en dat zorgt voor onverwachte wendingen en ongelofelijke ingrepen. Ik klets nogal wat in het wilde weg door de recepten heen.

En zo was het. Je zult zien dat de wat oudere recepten op deze website een wirwar aan gebabbel zijn waaruit je zelf het recept moet vissen! Inmiddels heb ik mijn stijl aangepast: ik begin met een babbel, dan komen de ingrediënten en dan de-stap-voor-stap bereidingswijze. Saai! Ja. Maar wel een stuk prettiger te volgen tijdens het koken!

Geniet van het lezen en koken van de recepten hier, doe inspiratie op en vraag gerust alles wat je van me wil weten.

Scroll naar boven