Digikookboek vol "kaas"recepten: Kaasmaker met banaan op hoofd


Hoi!  Ik heb mijn recepten voor vegan "kaas" gebundeld, dat vond ik leuk om te doen en ik dacht misschien vinden de mensen het wel leuk om wat te lezen, wat kaas te maken en wat bananen op hoofd te leggen!

Klik op de link hieronder voor een digiboek vol vegan "kaas"recepten, veel pret!


KAASMAKER MET BANAAN OP HOOFD
Vegan "kaas" recepten, een digiboek.

Hieronder zie je de inhoudsopgave, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten!


Nou laat gerust weten of je er wat van vindt en zo ja, wat dan, als het leuk is dan hè, nou ja ook als het niet leuk is is het handig voor mij om te weten maar dat is wel minder leuk voor mij dan, ach nou ja, kijk maar, ik heb het boekje met liefde en pret in elkaar gezet in ieder geval!

Doei!

Reacties

Popiejopie posts

Hartige soesjes gevuld met kikkererwtenmousse

Vegan aardappelgratin met rozemarijn, sjalotjes, knoflook en nootmuskaat

De beste friet zuurvlees ooit! Maar dan veganistisch.