Gemarineerde aubergine
Een recept zonder naam Hoi! Ik marineer stukjes aubergine, bak ze met ui, verse peper, knoflook en Chinese kool, kook rijst erbij en bak vegan […]
Gemarineerde aubergine Read More »
Een recept zonder naam Hoi! Ik marineer stukjes aubergine, bak ze met ui, verse peper, knoflook en Chinese kool, kook rijst erbij en bak vegan […]
Gemarineerde aubergine Read More »
Een recept voor feestelijke genieters Hoi! Voor oudjaarsavond maakte ik weer eens een nieuwe versie van een vegan Beef Wellington. Een extra lieve “Lief Wellington”
Lief Beef Wellington Read More »
Hoi! Een doordeweeks pastaatje is zo in elkaar geflanst. Dit keer ook weer met een snel instructiefilmpje voor de beeldkokers onder jullie. Een vegan fusilli
Doordeweeks vegan fusilli recept Read More »
Hoi! Wanneer je Venezuela over de vloer krijgt in Glanerbrug, dan vraag je om een guasacaca battle! De Venezolaanse bezoeker bracht een pot mee en
Lees hieronder mijn foodblog van 12 oktober 2024 over paddenstoelen, stoofpot, herfstbos in eigen keuken en ontnuchterende trifle. Scroll naar beneden of klik hieronder voor
Trifle en stoofpot in de krant Read More »
Op 14 september 2024 schreef ik over vakantiekoken en -eten en over appelcrumble met appels uit eigen Glanerbrugse tuin in de Tubantia: Online lezen? Zie
Appelcrumble in de krant Read More »
Appelcrumble met appels uit eigen tuin Ja hoi! Thuis van vakantie en de appelboom hangt vol mooie groene appeltjes. Ik weet niet wat voor appels,
Appelcrumble uit Glanerbrug Read More »
Hoi! We waren eens op vakantie. We verbleven als enige twee mensenzielen in een appartement bij een jeugdherbergachtige locatie op een groot boslandgoed. We hadden
Vegan aardappeltonijnsalade Read More »
Op 15 juni 2024 stond mijn blog over mayonaise in de Tubantia. Gaat ook over zuurvlees van shiitake, een van mijn vele, vele, vele excuses
Mayonaise in de krant Read More »
Hoi! Er zijn al een stuk of vijf recepten voor friet zuurvlees hier op mijn website te vinden. Desondanks wil ik jullie dit recept niet
Exquise zuurvlees van shiitake Read More »
Mijn foodblog in de Tubantia van 12 mei 2024, over peulvruchten en blauwe zones. Online hier terug te lezen! Doei!
Een ode aan de peulvrucht in de krant Read More »
Mijn foodblog van 13 april 2024, over raapstelen en bieten, rode bieten. Liever online lezen? Kan hier (als je premium (over) hebt)! Doei!
Raapstelen en bieten in de krant Read More »