Pittige aspergesoep met knoflook
Hoi! Sst! Het is 14 februari en mijn man is even de deur uit. Ik maak even een lekker soepje voor vooraf. Een aspergesoep. Een …
Hoi! Sst! Het is 14 februari en mijn man is even de deur uit. Ik maak even een lekker soepje voor vooraf. Een aspergesoep. Een …
Lekker? Ja echt! Whiskey-cola muffins Hoi! Whiskey-cola muffins?! Ja Whiskey-cola muffins. Mijn echtgenoot was jarig en is een whiskeyliefhebber. Niet een whiskey & cola – …
Een stukje zingeving naar de mensen toe Hoi! Soms denk ik heel diep na over wat ik nou echt echt écht wil in het leven …
digiboek over vegan kaas maken Hoi! Weet je nog, mijn kaasmakerboek? Over vegan kaas maken? Ik bundelde mijn recepten voor vegan “kaas”, dat vond ik …
Gevulde speculaas, mannen met baarden en noodnummers Hoi! Het is bijna speculaasavond. Tijd om een Sinterklaas te vullen. Nee nee, specuhelaas, we vieren Sinterklaas en …
Of je een saucijzenbroodje lust Wist je dat een saucijzenbroodje niet gevuld is met een saucijs? Een worstenbroodje wel, daar zit echt een worst in. …
Limburgs zuurvlees na het stappen Hoi! De meeste mensen die in Zuid-Limburg al vleesetend opgroeien weten wat het is: een frietje zoervleisj naar binnen werken …
Limburgs-zuurvlees. Een plantaardige interpretatie. Lees verder »
Hoi! Nou mij overkwam laatst zoiets leuks! Ik was aan het winkelen bij de Ekoplaza in Enschede, je weet wel de biologische supermarkt waar ze …
Plantaardige babi pangang Hoi! Plantaardige babi pangang? Hoe dan? Ik maakte dit geroosterde varkensvleesgerecht met de 100% plantaardige stooflapjes van een gele dikzak van een …
Appel-limoencakejes met appel uit eigen tuin Hoi! De appels in de tuin zijn rijp. In de keuken wordt een Indonesische rijsttafel voorbereid. Ook een toetje …