Een ode aan de peulvrucht in de krant
Mijn foodblog in de Tubantia van 12 mei 2024, over peulvruchten en blauwe zones. Online hier terug te lezen! Doei!
Een ode aan de peulvrucht in de krant Read More »
Mijn foodblog in de Tubantia van 12 mei 2024, over peulvruchten en blauwe zones. Online hier terug te lezen! Doei!
Een ode aan de peulvrucht in de krant Read More »
Mijn foodblog van 13 april 2024, over raapstelen en bieten, rode bieten. Liever online lezen? Kan hier (als je premium (over) hebt)! Doei!
Raapstelen en bieten in de krant Read More »
Raapstelen in mijn lentehoofd Hoi! Met lente in mijn hoofd huppel ik naar de groenteman. Wat tref ik daar aan dan? Raapstelen! Raapstelen en bosjes
Raapstelen in drie gangen Read More »
Mijn foodblog van 30 maart 2024, over vegan Pasen zonder ei, met blij! Klik op geen ei ei ei wat blij als je dit artikel
Vegan Pasen in de krant Read More »
Vlieguren kaneelmuffins met whisky Hoi! Als ik iets op de automatische piloot kan, dan is het wel muffins maken. Maar ja, ik ben in opleiding
Kaneelmuffins met whisky Read More »
Mijn foodblog van 18 februari 2024, over collegafoodblogger Sharon Simon, die me een fantastische vegan rijsttafel voorschotelde. Online te lezen als je op mjam klikt!
Hoopje goud in de krant Read More »
(Inclusief kookvideo, die vind je onder het recept) Sssjt! Hoi! Ik was laatst op een stilteretraite. Zes dagen lang zat ik iedere dag stil op
Champignons in rode wijnsaus Read More »
Mijn column voor de Twentse krant Tubantia op 19 januari 2024, over vegan eten tijdens een stilteretraite in het Franciscushuis bij de Zusters van Denekamp.
Hamermelk in de krant Read More »
Column Tubantia 16 december 2023 Online lezen? Klik hier. Doei!
Een vegan kerstdiner, wat maak je dan in vredesnaam? Read More »
Hoi! De lief Wellington en de Portobellington kon je al langer terugvinden hier, maar nu maak ik dan toch ook eindelijk eens een biet Wellington.
Hoi! ’t Was nog in het geheel geen herfst toen ik deze portobello steaks op tafel zette. Het was nog zeker wel nazomerig warm picknick-
Mijn column voor de Twentse krant Tubantia op 18 november 2023, over gemarineerde kalfshersenen. Eh… ik bedoel over gemarineerde bloemkoolhersenen en treksprinkhanen. Liever online lezen?
Gemarineerde bloemkoolhersenen in de krant Read More »