Vegan foodblogger voor de Tubantia!
Vanaf nu mag ik mezelf officieel foodblogger voor de Twentsche Courant Tubantia noemen. Joechei! Ik ga schrijven voor de krant! Over eten en drinken en […]
Vegan foodblogger voor de Tubantia! Lees verder »
Vanaf nu mag ik mezelf officieel foodblogger voor de Twentsche Courant Tubantia noemen. Joechei! Ik ga schrijven voor de krant! Over eten en drinken en […]
Vegan foodblogger voor de Tubantia! Lees verder »
Hoi! Chili sin carne. Peper zonder vlees. Beter dan vlees zonder peper. Oh jij onbedierde bonenschotel met je pittige beet. Goddank gaan er rozijntjes in.
WAT?! GEEN APPELTAART?! Hoi! Appelcake, appelrösti, appelcrumble, appelgelei, appelmoes, appelsoep, je vind het allemaal terug hier op Vegaan met die Banaan, maar appeltaart….. HO MAAR!
De lekkerste vegan appeltaart Lees verder »
Zoete zomersalade Hoi! Hoe haal ik het nou eigenlijk in mijn hoofd om deze heerlijk hartige knapperige knoflookbroodjes te maken? Nou. Op een mooie dag
Knapperige knoflookbroodjes Lees verder »
Parelcouscous, I love it! En parelcouscous tahin zeker! Sinds parelcouscous in de supermarktschappen te vinden is maak ik het met Regelmaat. Met wie? Met Regelmaat,
Parelcouscous tahin Lees verder »
Hoi! “Zal ik de tafel dekken voor de lunch?” vroeg ik. “Ach nee, daar is toch te weinig beleg voor?” antwoordde mijn man. We hadden
Vegan vitello tonnato Lees verder »
Mooi hè? Zo’n vegan verjaarstaart. Hoi! Mooi hè? Vind ik wel! Ik ben best trots op mijn allereerste zelfgemaakte vegan verjaarstaart van drie lagen cake
Vegan verjaarstaart met botercrème Lees verder »
Hoi! Hier volgt een gemakkelijk en snel recept voor het maken van overheerlijke gebakken rijst. Met groentes, zonder dierlijks, vegan nasi goreng. Als hoofdgerecht zijn
Vegan nasi goreng Lees verder »
Een mijlpaal Hoi! Deze spaghetti tomatensaus met chorizo is bijzonder, ze markeert een mijlpaal voor mij en mijn blog. Dat komt niet door het verrassende
Spaghetti tomatensaus met chorizo Lees verder »
Winterse stoofpot Hoi! Dit gerecht is lekker, probeer het maar eens! Het past bij de winter. Het past ook bij de herfst. Eet het na
Stoofpot met wortel en warme winterkruiden Lees verder »
Hoi! Even een bericht over smaakmakers in mijn vegan keuken. Om je op weg te helpen! Goh wat lekker, had ik niet verwacht! “Goh het
Smaakmakers in mijn vegan keuken Lees verder »
Dit recept werd op 3 juni 2023 gefeatured op Whisky Monkeys. Hoi! Haggis is een klein, Schotsgeruit zoogdiertje dat leeft in de Hooglanden. Aan één