Captain Jackfruit: chili con jackfruit

Hey yo captain Jackfruit!

Hoi! Hey yo captain Jackfruit hier, we gaan chili maken, chili con jackfruit. Dus jahaahaaa, pak die peper en spoel dat fruit af dan dril ik je de keuken door!

Ik schreeuw de ingrediƫnten in de richting van je gezicht, VOOR TWEE PERSONEN JA!

– 1 BLIK JACKFRUIT (550 gram)
– 1 UI
– 3 TENEN KNOFLOOK
– 2 PAPRIKA’S
– 1 VERSE PEPER
– 1 GROTE TOMAAT
– 3 BLOKJES PURE CHOCOLADE
– 3 EETLEPELS KETCHUP
– GEMALEN KOMIJN
– 5 ZONGEDROOGDE TOMAATJES UIT DE OLIE
– 4 SCHIJVEN ANANAS UIT BLIK IN STUKJES EN WAT VAN HET SAP
– 1 BLIK KIDNEYBONEN (400 gram), WEL UITGELEKT JA!
– OLIJFOLIE
– RIJST VOOR TWEE

HOP HOP AAN DE SLAG PAK DIE SNIJPLANK, GRIJP DAT MES!

1. Snipper ui en knoflook, spoel het jackfruit af onder de kraan en trek het in reepjes uit elkaar. Met je handen of met twee vorken.

TEMPO MAKEN HUP! VERVELEND MET DIE VORKEN!? WEG ERMEE DAN, HOP, GEBRUIK JE HANDEN!

2. Fruit ui, knofLOOOOOOOK! en jackfruit  in een scheut olijfolie.

NIKS TE DOEN TUSSENDOOR LUILAK!?

3. Snijd de PA-PRI-KAAAA en tomaat in blokjes en de peper in dunne ringetjes. Voeg ze samen met de drie blokjes chocolade bij het jackfruit.

4. Schep de ketchup erbij en komijn naar smaak (MINDER IS MINDER DOE MAAR LEKKER VEEL!) en roer tot de chocola is gesmolten.

5. Snijd de zongedroogde tomaatjes in stukjes en doe ze in de pan.

6. Voeg ananassap toe naar smaak en substantie. BLIJVEN PROEVEN HUP HUP, ROEREN DIE HAP! LAAT DIE ARMSPIEREN MAAR ZWETEN. TRAIN DIE SMAAKPAPILLEN!

7. Doe de kidneybonen en de ananas erbij en laat nog even pruttelen.

8. RIJST! JE HAD BEST RIJST KUNNEN KOKEN IN DE TUSSENTIJD WANT JE ZULT WEL TREK HEBBEN GEKREGEN VAN DEZE WORKOUT OF NIET!?

9. Nepparmezaan (van Violife bijvoorbeeld) kan er ook nog wel overheen!

captain Jackfruit
Hij wil geen nepparmezaan

DEEDADOO, BADEEDADEEDADOO, LINKS RECHTS, RECHTS LINKS!

EEEEEETEN! VOORWAAAAARTS, MARS!

DOEI!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven