Digikookboek vol “kaas”recepten

digikookboek

Digikookboek Kaasmaker met banaan op hoofd

Hoi!  Ik heb mijn recepten voor vegan “kaas” gebundeld, dat vond ik leuk om te doen en ik dacht misschien vinden de mensen het wel leuk om wat te lezen, wat kaas te maken en wat bananen op hoofd te leggen! Mijn eerste digikookboek. Een kaasboek.

Klik op de link hieronder voor een digiboek vol vegan “kaas”recepten, veel pret!

KAASMAKER MET BANAAN OP HOOFDVegan “kaas” recepten, een digiboek.

Hieronder zie je de inhoudsopgave, dan weet je ongeveer wat je kunt verwachten!

Nou laat gerust weten of je er wat van vindt en zo ja, wat dan, als het leuk is dan hè, nou ja ook als het niet leuk is is het handig voor mij om te weten maar dat is wel minder leuk voor mij dan, ach nou ja, kijk maar, ik heb het boekje met liefde en pret in elkaar gezet in ieder geval!

Doei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven