Niet framboos worden dat ik je niet slasaus!
Hoi! Niet framboos worden nou, maar ik geef je even een opdat-ik-je-niet-sla-saus. Ja ik kan me voorstellen dat je er veel zout in doet, dit is flauw. Frambozendressing voor over een willekeurig saladetje dat al niet meer willekeurig is op het moment dat je het noemt natuurlijk, maar dat is me ook allemaal om het even eigenlijk.
Dit is haar, de framboze slasaus:
– 14 frambozen
– het sap van één citroen
– 2 theelepels rietsuiker
– 1 klein vers chilipepertje (rawit bijvoorbeeld, of een klein stukje van een grote verse peper)
– 2 eetlepels olijfolie
– zout naar smaak
Bereidingswijze frambozendressing:
Alles werd glad gehakt en geblenderd in mijn bijkeukenmachine uiteraard.
Ik deed zoveel willekeurige bestanddelen in de salade dat een en ander niet meer heel gemakkelijk traceerbaar is, kijk maar.
Alhoewel, beide foto’s hier vandaag geven wel het een en ander aan niet meer zo heel erg willekeurige ingrediënten weg. De dressing is lekker in ieder geval, doe er je voordeel mee.
Doei!