Het ultrakorte receptenfestival deel 1: luie lasagne

Hoi! Ik meng een halve bloemkool in kleine stukjes met wat zongedroogde tomaatjes en wat olie die uit dat potje met tomaatjes komt, wat peper, zout en knoflookpoeder in een ovenschaal. Een klein scheutje water gaat er ook bij.

Daarbovenop leg ik wat lasagnebladeren en schijven van vier trostomaten. Weer peper, zout en knoflookpoeder eroverheen gestrooid. En ook wat stukken artisjokkenhartjes en zwarte olijven.

Een half pakje passata gemengd met twee eetlepels edelgistvlokken en een eetlepel olijfolie gaat over het geheel. Dan strooi ik er wat sesamzaadjes overheen en schuif ik de schaal in de oven die heet is, 230 graden Celsius, zoiets. Dat dus. En na veertig minuten, zoiets, dit dus.

Doei!

Ingrediƫnten voor twee luie lasagneters:
– halve bloemkool
– halve pot zongedroogde tomaatjes
– lasagnebladeren
– vier trostomaten
– wat artisjokkenhartjes uit een potje
– paar zwarte olijven
– half pakje passata
– twee eetlepels edelgistvlokken
– een eetlepel olijfolie
– wat sesamzaadjes
– peper
– zout
– knoflookpoeder

Laat een reactie achter

Je e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven