Het ultrakorte receptenfestival deel 3: drietomatenmacaroni

Hoi! Snelle macaroni met tomaten, tomaten en tomaten vandaag.    Macaroni voor twee koken. Achtergrondsmakerinnen fruiten: uiensnippers, verse rode peperstukjes en knoflookteenflintertjes. In een eetlepel olie uit een potje zongedroogde tomaten.   Twee eetlepels amandelmeel heel even erbij opbakken alvorens je er een blik tomatenblokjes bijstort. Dan twee a drie eetlepels edelgistvlokken erdoor roeren en wat snuffen nootmuskaat. Paar eetlepels juliennereepjes zongedroogde tomaatjes erbij en drie verse trostomaten in partjes. Lekker smaakbevorderend laten pruttelen.    Macaroni afgieten en door de drietomatensaus lepelen. Zout erover malen. Op tafel zetten. Smikkelen. Dat is het.  

Doei!

Bestanddelen voor twee drietomatensmullers:
– macaroni voor twee
– ui
– knoflookteen
– verse rode peper zoveel als je lekker vindt, met of zonder zaadjes, ik deed zonder
– blik tomatenblokjes
– twee eetlepels amandelmeel
– twee a drie eetlepels edelgistvlokken
– aantal eetlepels juliennereepjes zongedroogde tomaatjes
– drie trostomaten
– wat snuffen nootmuskaat
– vers te malen zeezout

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven