Het vegan uitstapje

Een zevendaags uitstapje in de vegan lifestyle.

Uitnodigingsfilmpje tot Het vegan uitstapje. Tekst is uitgeschreven onder de aanmeldknop hieronder.

Ik neem je zeven dagen lang mee in het leven van een vrolijke veganist. Proef even hoe het is om als een veganist te leven, ervaar hoe lekker, leuk, liefdevol en licht de vegan lifestyle is.

Yes ik wil een vegan uitstapje maken en even proeven van het vegan leven!
Zeven dagen voor zeven euro. Da’s één euro per dag, weinig hè?

Meld je hier aan:

De tekst van de video hierboven:

Hé lieve jij daar!

Het vegan uitstapje. Ben je eigenlijk heel erg benieuwd naar de vegan lifestyle maar weet je niet goed hoe en waar te beginnen? Ben je bang dat je als veganist niet meer uit eten kunt, nooit meer lekker kunt eten en je vreselijke filmpjes moet kijken over dierenleed in slachthuizen en zo?

Niet nodig!

Ik ben Dorien, veganist sinds 2014, ik ben sindsdien nog vrolijker, speelser, gezonder en energieker geworden maar belangrijker nog, ik herinner me ook wat het is om wel van vlees en dierlijke zuivel te genieten en ik snap dus ook dat cold turkey vegan gaan super moeilijk kan zijn

EN DAT HOEFT DUS OOK HELEMAAL NIET! (Sowieso zou het dan cold tofurkey heten.)

Eet je één dag per week minder vlees na het volgen van deze challenge, of eet je alleen nog kaas van de koe en voor de rest plantaardig, of eet je eerst alleen geen varkensvlees meer?

Alle stappen maken impact!

Iedere beweging richting minder-dierlijks-in-je-leven-gebruiken telt.

Mijn doel is het om jou op een speelse manier met veel pret en veel lekkers, te laten kennis maken met veganisme. Daarom heb ik dit vegan uitstapje gemaakt.

Je zult lachen, je zult smikkelen en smullen, je zult versteld staan van wat er allemaal wel niet al vegan is en kan en je zult familie en vrienden verrassen met heerlijke vegan maaltijden!

Dus wacht niet langer, meld je aan, hop, vegaan met die banaan!

Ik ben zelf dus al sinds 2014 veganist. Daarvoor was ik een paar jaar vegetariër en daarvoor was ik een vleeseter die ook echt genoot van een goed bereid lapje of stukje vlees of vis. Doordat ik bewuster ging leven en me ook verdiepte in wat er allemaal omgaat in de vlees- en later ook zuivelindustrie trok ik voor mezelf uiteindelijk de conclusie dat ik geen dierlijke producten meer zou gebruiken in mijn leven.

Mijn doel voor jou in dit uitstapje naar vrolijk veganisme is dat je even proeft van hoe leuk en lekker, voldoening gevend en geweten schonend het is om een vrolijke veganist te zijn.

Doei!

Scroll naar boven