Kastanjechampignonkerriesalade

  Hoi! Je kunt gaan zitten afwachten tot je ontdekt wordt, of je ontdekt gewoon jezelf. Dat laatste gaat zo: Je maakt een boek. Je vraagt een uitgeversaanduiding aan. Je stuurt je manuscript naar jezelf. Als volkomen objectieve uitgever teken je jezelf als auteur.

Ik ben ontdekt. Ik mag me als uitgever vanaf nu ook bemoeien met het boek dat ik van mezelf als auteur ga uitgeven. Die heisa, bemoeienis en daaruit voortvloeiende twijfels en keuzemomenten, daar zitten mijn uitgeverzelf en mijn auteurzelf nu middenin.

Paradamtsjiedapamrapapapam, onthulling! Uitgeverij Zijdekantprojectbureau producties, zo heet mijn uitgeverij, heeft ook nog iemand anders ontdekt. Mijn zus. Mijn zus voorziet het op stapel staande Vegaan met Die Banaan boek van erg mooie en ook erg grappige illustraties.    Genoeg bekendmakingen voor vandaag, er moet wel wat te raden overblijven. Pas wel op met wat je tegen me zegt of aan me schrijft van nu af aan, voor je er erg in hebt geef ik het uit. Dan doen wij uitgevers namelijk.   

Om lekker op een toastje of een stukje stokbrood te smeren tijdens publicatiebesprekingen en vormgevingsdiscussies blog ik voor mezelf een kastanjechampignonkerriesalade tevoorschijn. Eventueel kun je in dit slaatje ook een boek dippen als het niet wil vlotten met de onderhandelingen en je het beu bent dat je uitgever overal zijn neus insteekt en je auteur m/v zo koppig als een ezel zijn bladspiegel niet wil laten verbeteren.   

Ingrediënten en bereidingswijze kastanjechampignonkerriesalade

– een witte ui in snippertjes,
– 1 teen knoflook in kleine stukjes,
– rode peper naar smaak in flardjes,
– 1 theelepel kerriepoeder, even aanbakken in
– 1 eetlepel zonnebloemolie. Daarbij
– 250 gram kastanjechampignons in kleine stukjes gehakt 5 minuten op hoog vuur meebakken,
– zout naar smaak toevoegen en alles laten afkoelen.
Dan 
– 3 eetlepels veganaise,
– 5 eetlepels fijngesneden zilveruitjes en
– 1 handvol fijngehakte verse krulpeterselie erdoor roeren en klaar is kees.

Kastanjechampignonkerriesalade

Doei!    

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven