Peulgewassen smeerbaarheid met pittige basilicumgeneugte. Voor op brood, toast of om in te dippen met chips, groente.

  Hoi! Vrolijke Valentijnsdag allemaal! Net kwam ik erachter dat ik wel graag uit eten zou gaan vanavond. De mogelijkheden voor een veganist in Twente zijn nog niet extreem legio. Bovendien zijn mijn man en ik vanavond gebonden aan Enschede omdat hij daar vanmiddag en vanavond van alles moet doen en bijwonen in het kader van muzikaal singersongwriter toptalent dat zich presenteren gaat.    In Enschede is er vegetarisch restaurant Het Paradijs, waar ze ook veganistische opties hebben opgenomen op de menukaart. Ik belde ze maar het etablissement zat al vol vanavond. Which is awesome! Ja, nou ja, jammer voor mij natuurlijk, maar dat een vegetarisch restaurant is volgeboekt doet mij natuurlijk deugd.   Gelukkig zetelen de Baking Friends in Enschede en deze keukenprinsen houden ook altijd rekening met hun plantaardige medemens. Voor de zekerheid wel even gebeld, er is plek! Er moest wel even worden gecheckt of er nog een vegane maaltijd achtergehouden kon worden voor me, want ook daar ging het rap vandaag! Which is awesome!   Dus voor nu alleen even een heel snel, makkelijk, gezond, pittig, kruidig brood/toast-belegje of dipje, wat je er maar mee wilt doen. Ik heb er tot nu trouwens nooit bij stil gestaan wat het enkelvoud van linzen is. Maar het is linze. Lins klinkt ook leuk maar is het niet.    IngrediĆ«nten: 1 blik linzen 1 halve pot groene olijven zonder pit 1 klein gedroogd pepertje 1 knoflookteen 1 theelepel Sale Marino Speziato “Millesapori” met, ik heb ze toch maar eens geteld, elf kruiden, gewoon zout kan ook natuurlijk.  

  Alles bij elkaar in een maatbeker gedaan, en blenderen maar! Smaakt lekker.  

  Een fijne dag vol met liefde wens ik jullie toe. Alaaf!   Doei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven