Aan tafel bij RTV-Oost!

In 2017 was ik te gast bij Overijssel Vandaag van RTV-Oost om te praten over mijn in eigen beheer uitgebrachte kookboek om te lezen: Plantaardig met die Banaan. Met illustraties van mijn zus Kristel Buddeke. Kijk hier het interview terug:

De digitale versie van het boek krijg je gratis wanneer je je inschrijft voor mijn nieuwsbrief op de homepagina van deze website!

De link naar de website van RTV-Oost:

https://www.rtvoost.nl/nieuws/265270/dorien-ten-cate-buddeke-veganistisch-koken-is-knetterlekker

De tekst op de website van RTV-Oost:

“Veganistisch koken en eten is knetterlekker, gevarieerd, gezond, kleurrijk, liefdevol, smaakvol, stijlvol, gemakkelijk, plantaardig, licht, stevig, genoeg, goed, creatief, vreugdevol en dierlievend.” Na vele blogs schreef Dorien ten Cate-Buddeke nu een veganistisch kookboek.

Het boek heet “Plantaardig met Die Banaan volume 1” en staat bol van de recepten op basis van plantaardige bestanddelen.

“Knetterlekker”

Zoals Dorien ten Cate-Buddeke het zelf stelt: “Veganistisch koken en eten is knetterlekker, gevarieerd, gezond, kleurrijk, liefdevol, smaakvol, stijlvol, gemakkelijk, plantaardig, licht, stevig, genoeg, goed, creatief, vreugdevol en dierlievend. Ik verzin gerechten ter plekke in mijn keuken. Ik schrijf tijdens het kookproces en dat zorgt voor onverwachte wendingen en ongelofelijke ingrepen. Ik klets nogal wat in het wilde weg door de recepten heen.” 

Buddeke koos er ruim twee jaar geleden voor veganistisch te gaan leven. Daarvoor was ze al vegetariër. In Overijssel Vandaag vertelde ze hoe ze tot die keuze kwam.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven