Vegan foodblogger voor de Tubantia!

Vanaf nu mag ik mezelf officieel foodblogger voor de Twentsche Courant Tubantia noemen. Joechei! Ik ga schrijven voor de krant! Over eten en drinken en zo. Hoe leuk! Zo leuk! Ben blij! En trots!

Tubantia

De rest van de tekst over mij op de website van Tubantia:

‘Durven jullie het aan, een vegan foodblogger voor Lekker Twente?’, schreef Dorien in haar ‘sollicitatie’. Die vraag riep meteen enthousiasme op en na het lezen van haar blog en website vegaanmetdiebanaan.nl waren we om.

In 2014 besloot Dorien veganist te worden, om een jaar later te beginnen met blogs over vegan recepten. Betekent dit dat we van Dorien alleen gezonde salades voorgeschoteld krijgen? Absoluut niet. Wat te denken van knapperig knoflookbrood, ‘gehaktschijven’ in bokbierjus, suikerzoete kaneelbilletjes of een heerlijke stoofpot met wortel?

Dorien droomt van een wereld waarin steeds meer mensen de stap zetten naar een plantaardig(er) bestaan. Of je nu een doorgewinterde veganist bent, of gewoon eens een dagje iets anders op tafel wilt zetten dan vlees, met hulp van Dorien tover je overheerlijke vegan maaltijden op tafel.

De link naar het hele artikel in de Tubantia:

https://www.tubantia.nl/enschede/niet-een-maar-vier-nieuwe-foodbloggers-een-korte-introductie~a2462f5da/

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven