Veganijsmelk. Een troostrijk opkikkertje.

Hoi! Ik ben een beetje bedlegerig omdat ik me niet zo lekker voel. Mijn man verzorgt me goed. Hij bracht me vanochtend een gezond licht ontbijtje:

Nu is ie weg, de deur uit. En ik heb zin in iets warms om te drinken. Ja, het gaat best weer even, rechtop staan, ik durf het aan om een heet drankje te mixen. Kijk, dit gebruik ik:

Een beker ongezoete amandelmelk, flink wat anijszaad, snuffen kurkuma, kruidnagelpoeder, nootmuskaat en kaneel, en agavesiroop om te zoeten. Alles opgewarmd in een pannetje en heel even laten doorkoken.

  Doe over in een mooie mok, zo een waar je blij van wordt. Plakje ontbijtkoek en een mandarijntje ernaast en hop, heb ik het mooi klaargespeeld om een kleine lunch voor mijn ziekige zelf te bereiden! 

  Kort verhaal deze keer maar ik ben al lang blij dat ik alweer in bed lig te bloggen, dat gaat de goede kant op zullen we maar zeggen.

Ik wens mijzelf namens jullie allemaal veel beterschap toe, bedankt, doei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven