Warm kruidig grapefruit ontbijt.

Hoi! En goedemorgen. Ik ga even in vogelvlucht door het recept van mijn ontbijtje van vanochtend:

Ik sneed van een halve grapefruit het vruchtvlees los van de schil. Ook de partjes sneed ik los van elkaar. Ze bleven wel in de schil zitten hoor. Ik crushte een hazelnoot of zes en legde die op het halve stuks fruit. Daaroverheen stoof ik wat kaneel, kurkuma en kruidnagel en ik maakte het af met agavesiroop.

In de oven, op de hoogste stand had ik die gezet. Nog geen twee seconden later: veeeel te heet, dit houd ik niet vol. Ik eruit, grapefruit erin. Beter! Twaalf minuten later: lekker warme zoete kruidige grapefruit. Met een bordje kiwi en granaatappelpitjes ernaast.  En koffie. Koffie natuurlijk.  Fijne dag!

Doei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven