Witte bonen in tomatensaus

witte bonen in tomatensaus

Wat heeft dit te maken met witte bonen in tomatensaus?

Hoi! Woepwoepdoepadoep ik stuur soms korte gedichtjes de wereld in. Die schrijf ik nooit op, ik zeg ze op en blaas er dan tegen. En dan trekken ze de wijde wereld in. Wie weet wat ze teweegbrengen. Mijn geheime rijmkindjes.

Ik vroeg mijn man of hij dacht dat ik er subsidie voor zou kunnen krijgen. Hij dacht van niet. Waarschijnlijk. Mooi. Hoef ik het ook niet te proberen. Een recept opschrijven lijkt me wel leuk nu. Zeker als het kort en makkelijk is. Komt ie.

Ingrediƫnten:

– 360 gram witte bonen in tomatensaus uit een pot
– 5 plakken augurk uit een pot met plakken augurk
– een flinke snuf nootmuskaat
– 1 eetlepel mosterd
– 75 gram amandelmeel
– 25 gram edelgistvlokken

Benodigdheden:

– 1 keukenmachine met hakmolen

witte bonen in tomatensaus

Recept:

Alles fijnmalen in de keukenmachine en dan opeten. Je kunt het als beleg voor van alles en nog wat gebruiken en als dip-dapdopdiewoepwoepdoepadoep.

Doei!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Scroll naar boven